• Port Constanta Danele 89-90 | Sediu - Str. Dimitrie Anghel, Nr. 46-48, Constanta

Awesome Image

Steel Cems SRL

Despre noi

  • Societatea noastră a fost infiintata in anul 2011 pe piata interna, ulterior și-a extins domeniul de activitate, iar în anul 2018 am început și exportul deșeului de fier-vechi.

  • Compania noastră oferă servicii profesionale de colectare deșeuri metalice, inox, deșeuri industriale metalice și nemetalice, fiind autorizati de Ministerul Mediului. Atuurile noastre principale sunt promptitudinea si profesionalismul in servirea clientilor, fie ca este vorba de firme mari, firme mici sau institutii publice. Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate. În acest sens, deţinem personal specializat care poate asigura desfășurarea activității în cele mai bune condiții.

  • Pentru executarea lucrărilor specifice, societatea dispune de mijloace tehnice, utilaje, materiale, echipamente și mijloace de transport.

Avem un rulaj de aproximativ 100.000 TO/anual. Indicatorii din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2021 depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor conform Ordinului ministrul finanţelor nr. 85/2022 privind principalele aspecte legate de întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor, şi pentru reglementarea unor aspecte contabile, de către entităţile prevazute la pct. 9 alin (3) – (4) din Reglementările contabile aprobate prin OMFP nr. 1802/2014 cu modificările şi completările ulterioare, al căror exerciţiu financiar coincide cu anul calendaristic, respectiv de către entităţile mici, mijlocii, mari şi entităţile de interes public, arata ca avem o cifra de afaceri neta de 195107302 lei si un profit de 15222449 lei.

Societatea isi desfasoara la punctul de lucru din Portul Constanta, Danele 89-90, platforma portuara cu o suprafata de 6000 mp, activitatea de comert cu ridicata al deseurilor, respectiv achizitionare, debitare si sortare, depozitare temporara si vanzare la export a deseurilor feroase si neferoase.

În prezent, compania este alcatuita dintr-un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

STEEL CEMS S.R.L. dispune de un număr de cinci camioane și trei utilaje, echipate corespunzător, conform normelor legislative în vigoare pentru activitățile de colectare, transport și depozitare a deșeurilor.

Dezvoltarea continuă a tehnologiilor, personalul calificat, alegerea atentă a partenerilor colaboratori, împreună cu experiența, ne asigură că putem oferii servicii de înaltă calitate pentru clienții noștrii.

KMBT_C364-20230118120136

Colectam

Colectare Deseuri Metalice, Deseuri Industriale Metalice și Nemetalice

  • inox
  • cupru
  • aluminiu
  • alama
  • plumb
  • otel